Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Вихра пак сама, не може да прежали Иван

отпечатай новината

30.06.2017 13:05 | Видян 2093 пъти

Вихра пак сама, не може да прежали Иван

Години след раздялата си с продуцента Иван Христов бившата му жена Вихра още не го е преодоляла, узна HotArena.

Телевизионната водеща безрезултатно се опита да се влюби отново и дори смени няколко гаджета в последно време. Резултатът обаче бе, че всеки път се чувствала все по-самотно и по-самотно.

След като миналата година чукна 40-та си годишнина бившата телевизионна водеща съвсем се е угрижила на тема любов. Все по-малко виждала възможност да създаде отново семейство и се вайкала, че е пропиляла толкова много време, писа „Уикенд“.

„Не й се иска да го признае, но тя още обича Иван. В началото бе много обидена на изневярата му, но днес вярва, че може да си го върне обратно. За това и вече не говори гадости за него и Ирина”, издават близки до Вихра.

В началото бившата телевизионна водеща все по-трудно и по-трудно прикриваше, голямото си разочарование от края на брака си. Двамата с продуцента продължават да се виждат само заради дъщеря си Ава, но изглежда дори тези краткотрайни контакти са били достатъчни, за да се разгорят отново старите чувства.

Водещата дори се консултирала с астролог, който й обяснил, че причината за развода й във факта, че с продуцента се венчали. Без този ритуал и до днес щели да се радват на семейно щастие, пък макар и не заедно пред закона. Подписът обаче сериозно обърквал съдбата им и в крайна сметка погубил любовта помежду им.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !