Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Аз, проклетникът 3 връхлита кината днес

отпечатай новината

30.06.2017 16:38 | Видян 824 пъти

Аз, проклетникът 3 връхлита кината днес

Най-чаканата анимация това лято – Аз, проклетникът 3 – връхлита кината на 2D и 3D от днес. През изминалата седмица специална предпремиерна прожекция събра десетки деца и възрастни, които се забавляваха в продължение на час и половина с любимите си жълти злодейчета.

Сълзи от смях, възторжени викове и много положителни емоции изпълниха залата. Сред гостите бяха и българските гласове на анимацията, сред които Стоян Алексиев, който озвучава братята близнаци Гру и Дру, както и Албена Михова, която дава гласа си на злата шефка Валъри. В почти пълната зала присъстваха още познати лица от телевизионния екран и музикалната сцена, между които Ники Кънчев и Прея.

След като Гру осиновява трите момичета и намери любовта в лицето на Луси, той сякаш е напът да изгуби суперзлодейското си моджо. След като е преметнат и унижен от един смахнат бандит – Балтазар Брат, това сякаш е краят на кариерата и славата му. Но по неведоми пътища Гру разбира, че има брат близнак, за когото никой не подозира. Дру е пълно копие на брат си… но с коса и завидни финансови възможности.

Освен това той е изключително неопитен във вършенето на зли деяния. Двамата братя са принудени да се съюзят за една последна кражба, а Гру ще трябва да си припомни как се правят злини и да направи всичко възможно брат му да не пострада в мисията.

Аз, проклетникът 3 е вече в кината на 2D и 3D.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !