Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мери Джей Блайдж оплю бившия пред публика

отпечатай новината

03.07.2017 13:21 | Видян 1510 пъти

Мери Джей Блайдж оплю бившия пред публика

Носителката на Грами Мери Джей Блайдж говори за изневярата на бившия си съпруг Кенду Айзъкс по време на участието си на Essence Fest в Ню Орлиънс завчера. Изпълнителката на No More Drama преживява болезнен развод, емоционалните турбуленции от който вдъхновяват и актуалния й албум Strength of a Woman. “Не можеш да имаш две кралици.“, обясни Блайдж в частта от шоуто, в която даваше съвет на мъжете в публиката как да се държат с половинките си.

„Лично аз, дами, съм доста егоистична във връзките си, което може и да ме прави малко луда. И бих толерирала никога човек, който си идва вкъщи и започва да ме сравнява със Сузи от офиса... Не ме сравнявайте с никого, защото Мери Джей Блайдж е единствена!“, отсече арендби дивата. Според споразумението, което с Айзъкс се опитват да постигнат, тя трябва да захранва банковата му сметка с по $30 000 месечна издръжка. „Как така някой ти кръшка, разбива ти сърцето, а на финала се оказва, че ти трябва да му плащаш за това?!“, възмути се Блайдж.

Миналият уикенд тя стреля с гневни реплики по адрес на бившия си и по време на изпълнението си на BET Awards, а след него Айзъкс реагира с кратък коментар в Инстаграм: „Обичам те до смърт, Мери Джей Блайдж. Ума не ми побира защо се държиш по този начин и търсиш публичност за раните ни. Никога не съм искал да обсъждам живота ни с феновете.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !