Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изгонената Грахич отива в Пайнер

отпечатай новината

03.07.2017 13:36 | Видян 2932 пъти

Изгонената Грахич отива в Пайнер

Цветелина Грахич подписва договор с Пайнер, научи Таблоид. Броени дни след позорното си изгонване от Шоуто на Слави босненката е почукала на вратата на инженер Митко Димитров, който я приел с отворени обятия в димитровградската си чалга компания.

Напускането на Грахич от редиците на Слави тъне в мистерия, като според едни то е вследствие на зависимостта ѝ към дрогата, а според други ексцентричната певица сама е пожелала да поеме по самостоятелен път, не виждайци никакво кариерно разбитие в предаването на Би Ти Ви.

Дни след напускането си на Шоуто на Слава Цветлина е имала среща в софийския офис на Пайнер, където е говорила със собственика на гиганта Митко Димитров за евентуалното ѝ професионално развитие.

Цветелина директно е била одобрена и от музикалния продуцент на фирмата - Хари Янакиев, като според запознати тя ще започне на блестящи условия, получавайки 50% от хонорара за себе си.

Припомняме, че други новопостъпили певици взимат от 20 до 35%, като останала сума я прибира шефът им за вложената в тях инвестиция.

Грахич вече има план за първите си няколко песни и дори в края на седмицата ще влезе в студио за демозаписи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !