Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Адел губи милиони

отпечатай новината

03.07.2017 14:34 | Видян 1417 пъти

Адел губи милиони

Адел ще изгуби милиони долари след като отмени последните два концерта от турнето си, заради сериозни проблеми с гласа си и то не само от върнати билети. 29-годишната певица е трябвало да запише именно тези две изпълненията на живо и да ги издаде на DVD, със заглавието „Adele Live 2017: The Finale“. Според в. The Sun заснемането на дивидитата е било планирано като мащабна продукция, която да бие по продажби всички подобни лайв записи до този момент. И разбира се приходите от неговите продажби и разпространение са били оценени на милиони.

След като отмени концертите Адел се извини на феновете си с емоционално съобщение в социалните мрежи, в което каза, че сърцето и е съкрушено. „Знайте, че не съм взела това решение лесно. Изнесох 121 шоута, останаха 2. Само 2! Кой отменя концерт на стадион „Уембли“...“ написа певицата. Мениджърите й добавиха, че Адел вероятно е нанесла големи щети на гласа си и е възможно да не успее да се възстанови.

„Турнетата са нещо страхотно, но не са за мен. Аз съм домошарка и намирам много радост в малките неща. Исках последните ми излизания на сцена да са в Лондон, защото не зная дали някога отново ще тръгна на турне”, признава Адел.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !