Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Емилия напусна Коко

отпечатай новината

03.07.2017 15:49 | Видян 3340 пъти

Емилия напусна Коко

Проблемът е, че не сме един за друг, а се обичаме, казва певицата.

Девет месеца след като роди второ дете на бизнесмена Коко Динев Емилия го напусна. пише монитор. Фолк звездата и собственикът на казино са заедно от 16 години с малки прекъсвания, в които се вмести и бракът му с Анелия. Заради статута му на полова шпага във фолка (Софи Маринова, Нелина и Бони са само част от имената в списъка му със завоевания) медиите регулярно го разделяха с Емилия.

„Този път причината не е изневяра. Един ден просто се скарахме и аз си тръгнах. Може би проблемът е, че не сме един за друг, а много се обичаме.“, сподели за bTV изпълнителката на Специално за всяка. „Много ми е смешно някои жени като кажат „Хвани богат мъж, роди му деца и той никога няма да те остави.“ Това е абсолютна глупост“, отсича Емилия и добавя, че никога няма да се дистанцира по една или друга причина от сина си Иван и малката Мира. Тя е категорична също, че независимо от развоя на отношенията ѝ с Коко двамата ще поддържат добрия тон в общуването като родители.

Последната вълна от слухове за разпад на семейството на Динев и Емилия съвпадна с периода, в който тя страдаше от паник атаки и бе наддала на килограми заради лечението. Тогава за любовница на мъжът ѝ бе спрягана Джена, която от притеснение дори бе звъннала на Емилия, за да отрече лично спекулациите.

„Винаги съм искала да остарея с бащата на детето ми. Имаше много пушек в нашия комин, но сега е спокойно”, изповяда се тогава хубавицата от Гълъбово. С бившата съпруга на Динев-Анелия, Емилия успя да сключи негласно примирие.

„Не бих се събрала на празник с нея, защото преболедувах доста от провокациите й през годините. Но и двете сме на такъв етап от живота си, в който се уважаваме. Оставихме тази безсмислена война в миналото.”, отсича тя.

Емилия и Коко преместиха постоянния си адрес от Сандански в София преди две години, когато синът им Иван стана първокласник. Дъщеричката им Мира се роди миналия октомври. Тя е трето дете за Динев, чито първородна дъщеря Ивон е от Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !