Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кобилкина ражда 3 деца

отпечатай новината

03.07.2017 16:04 | Видян 1853 пъти

Кобилкина ражда 3 деца

Сексоложката Наталия Кобилкина е готова да ражда. Рускинята, която се омъжи за втори път преди няколко седмици, иска да дари с наследници своя нов съпруг – хотелиера Такис, научи Уикенд. С това ще пресъздаде на практика мечта си за едно голямо идеално семейство.

Още от малко момиче Кобилкина иска да има поне три дечица. Планът звучи амбициозно, но с подходящия партньор отглеждането им щяло да е песен. С мъжа ѝ Делчо непрекъснато отлагали този момент, който така и не дошъл за тях. За това навярно и решили, че няма смисъл да остават заедно.

Наталия не е загубила надежда, че ще се случи мечтата ѝ. За да докаже, че методите ѝ за щастие работят, само пет месеца след раздялата със съпруга си, Наталия си хвана мъж за чудо и приказ.

След като в първия си брак сексоложката осъзнала колко много е разкрила за сексуалния си живот, сега Наталия е категорична, че не иска да минава за мъжемелачка. Дори описва себе си като пуританка в леглото.  Откакто е с гръцкия си любим Кобилкина многократно предизвика слуха, че чака бебе.

„Искам да имам деца. Обожавам племенниците си и съм сигурна, че ще съм добра майка”, споделя рускинята.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !