Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Wosh MC вдига сватба до края на годината

отпечатай новината

04.07.2017 13:11 | Видян 3427 пъти

Wosh MC вдига сватба до края на годината

Сватба за чудо и приказ очаква именития актьор Иван Иванов до края на годината, научи ретро. Под венчилото щял да мине неговият син Стефан, който неотдавна се сгодил за друга актьорска наследничка – внучката на Борис Луканов – Мария.

Двамата са заедно от няколко години и имат внушителна възрастова разлика. Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Wosh MC, e на 32, а приятелката му – едва на 20. Въпреки че произлизала от артфамилия, бъдещата снаха на Иван Иванов следвала „Педагогика“ в Софийския университет, а от време на време захлебвала и като модел. Запознала ги бившата приятелка на Стефан – Радина Кърджилова, с която преминаха през бурна близо 10-годишна връзка.

По всяка вероятност точно тя и половинката й Деян щели да кумуват на предстоящата сватба. Стефан искал тържеството да се проведе край морето, защото обещал на родителите си да повтори тяхната любовна история. Иван и съпругата му Петя са неразделни вече 35 години, а сватбата им се състояла през лятото на 1983 г. в Созопол. Решили да се оженят спонтанно по време на почивка с техни приятели, които с охота се съгласили да кумуват.

Сега били доволни от избора на сина им за снаха и приемали Мария като своя щерка. Присъствали и на предложението, което станало в техния дом по време на коледните празници. Радвали се много, когато младежите им гостували в панагюрското село Оборище, където Иван и Петя намериха уединение преди много години.

Искало им се Стефан и годеницата му да отидат да живеят при тях, но за свой дом бъдещите съпрузи избрали столицата. Обитавали малък апартамент, а съседите им често протестирали срещу шума, защото като хора на изкуството, рапърът и внучката на Борис Луканов събирали компании и вдигали среднощни купони. Не искали все още деца, защото Мария била твърде млада, но се справяли отлично с грижите около котката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !