Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Да помогнем на манекенката Снежана да научи кой е Владо Николов

отпечатай новината

04.07.2017 13:56 | Видян 2365 пъти

Да помогнем на манекенката Снежана да научи кой е Владо Николов

Чутовна простотия в национален ефир изръси Снежана Макавеева. Надутата блондинка се изложи публично, като омаловажи успехите на една от легендите на българския волейбол Владимир Николов в снощния епизод на Черешката на тортата.

Снощи манекенката бе домакин на останалите звездни участници в предаване - Жени Джаферович, Димо Алексиев и Глория Петкова от ВИП Брадър. През цялата вечер самовлюбената Макавеева демонстрираше пренебрежително отношения към именития ни спортист, а накрая "закопа" себе си с въпроса "Ти играеш ли някъде или си бил известен преди 10 години?".

Фейсбук настръхна срещу неакедватното поведение на Макавеева, а в страницата на Черешката доста зрители се усъмниха, че е на "весели вещества".

"Потресен съм как е възможно новоизлюпените "артисти", които са снимали един сериал, един филм и две реклами да имат такова самочувствие?!? Освен това, как може да си артист и да говориш с тези паразити - "ше", "ся", "дет". Ти коя си и как стана известна? С актьорски умения не е със сигурност, защото нямаш даже наченки от тях. Била 3 месеца в Япония и се върнала с повече знания от учителя си... Поредната надрусана булевардна принцеса. Умираме да правим глупаците известни... Изключително противно и невъзпитано момиченце с явен афинитет към свинете - то не бяха "свинщини", не беше "помийка", не беше "кочина" - недопустимо! Да се върне в кочинката си, да си завре там грозната зурличка и да не се излага...", беснеят срещу представянето на Макавеева в Черешката фенове на предаването.

А ето какво казва Гугъл за постиженията на Владимир Николов. Под скрийншота с всичките отличия на волейболната легенда, е и това, което световната библиотека знае за Снежана Макавеева. Коментарите са излишни...

Иначе и блондинката все пак е известно с нещо. Например, за нея Гугъл знае, че е била бивше гадже на Деян Донков, а според мълвата - и с още няколко актьори и актриси, че влязла в НАТФИЗ със стриптийз пред изпитната комисия и с няколко морски снимки по монокини...

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !