Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Преслава и Джена се съюзиха срещу Галена, Емануела и ДесиСлава

отпечатай новината

04.07.2017 17:44 | Видян 3562 пъти

Преслава и Джена се съюзиха срещу Галена, Емануела и ДесиСлава

Читател на HotArena ни увери, че според информация, идваща директно от композитора Николай Пашев, враждуващите чалга изпълнителки Преслава и Джена са записали дует!

Хитмейкърът Пашев е автор на парчето. В сигнала се твърди, че съвместният проект на двете фолкпевици ще се появи в разгара на лятото, като нещата около него се движат изцяло от Преслава, която претърпя грандиозен провал с последната си песен „Пада звезда“ (едва 3,5 милиона гледания за 2 месеца) и вече повече от 2 години не може да случи на масов хит.

„Важно е да се спомене, че доскоро двете певици бяха в изключително обтегнати отношения, основно покрай  годишните музикални награди на фирмата, в която се изявяват. Джена неведнъж беше ощетявана за сметка на вечно привилегированата си колежка. Но както знаем, лицемерието е неизменна част от този бизнес и това ще бъде потвърдено с пълна сила съвсем скоро“, докладва още информаторът ни.

Двете певици са изгубили позиции в жанра и този музикален съюз ще им помогне срещу техните „общи врагове“, в лицето колежките (топ три в поп фолка) - Галена, Емануела и ДесиСлава.

Източник и снимки: hotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !