Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Нина Добрев снима филм за акули

отпечатай новината

05.07.2017 10:52 | Видян 1357 пъти

Нина Добрев снима филм за акули

Седмица, след като тества адреналина си с подводно гмуркане сред акулите по време на почивка на Бахамите, канадската актриса с бг корени Нина Добрев се зае със заснемането и на кратък документален филм за животните. Интересния си проект звездата от „Дневниците на вампира“ анонсира в Инстаграм с кадър от бреговете на Хаваи.

В него красавицата в него красавицата развива потенциал на оператор, а филмът ще бъде озаглавен Our Planet 360. За него Добрев си партнира с активиста Оушън Рамзи, който дава и идеята за лентата. Целта й ще бъде да проследи приключенията на хората, които се грижат за опазването на природата, а Нина ще участва само в част от сцените – тези, фокусиращи се върху морските животни.

Междувременно тя завърши първата част на снимките и към лентата Departures, в която слага униформата на стюардесата Изи. В тийн драмата Добрев си партнира със звездата от „Игра на тронове” Мейси Уилямс, която скача в кожата на тежко болно момиче, помагащо на приятел да преодолее хипохондричните си страхове. Измежду заетия си работен график и високоадреналинен туризъм, актрисата ще намери време и за отскок до България.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !