Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия има нов любовник

отпечатай новината

06.07.2017 12:11 | Видян 2507 пъти

Емилия има нов любовник

Певицата отскоро има нов любовник, с когото е изключително щастлива. Изпълнителката усилено крие връзката си с новата си изгора и не желае да я афишира официално.

Фолкдивата се похвали с огромен букет от рози, който ѝ е подарен от мъжа до нея, пише blife. Няколко дни по-късно Емилия публикува и снимка на късметче от кафе, на което пише "любов". Тези действия на певицата сочат, че тя най-вероятно е преживяла Коко Динев, с когото се разделиха.

Емилия призна за края на брака им в телевизионно интервю. Двамата имаха връзка повече от 10 години, а плод на тяхната любов са двете им деца - Иван и Мира. "В момента не сме заедно. Просто един ден се скарахме и се разделихме. Не става въпрос за изневяра. Нещото, което не ни стига, е, че не сме един за друг, но се обичаме", заяви Емилия.

Според слуховете певицата и новият ѝ възлюбен са заедно от няколко месеца. Връзката им започнала веднага след като се разделила с Динев. Когато е до новия си, Емилия чувствала подкрепа, каквато не получавала от бизнесмена от Сандански. Любовникът на певицата я слушал внимателно и откликвал на всяка една молба на изпълнителката.

Емилия няма славата на жена, която лесно се влюбва. Новият мъж до нея обаче явно и завъртял главата доста. За кратко време певицата го е обикнала и сияе, издават близки до нея.

Емилия и новото ѝ гадже се крият и почти не могат да бъдат забелязани заедно. Те излизат инкогнито, а най-често се виждат, когато отидат на почивка. Там двойката си наваксва пропуснатото. Очаква се в скоро време Емилия да запознае децата си с новия мъж до нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !