Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Джеймс Франко станал актьор от ревност

отпечатай новината

06.07.2017 14:57 | Видян 1621 пъти

Джеймс Франко станал актьор от ревност

В интервю за списание W Джеймс Франко разказва, че е станал актьор заради гаджето си в колежа. „Започнах да играя последните години в училище. Сега като си спомням винаги съм обичал филмите. Имах една приятелка, която беше в курса по „Драма“ и трябваше да изиграе някаква много любовна сцена с друго момче. Той сам я беше написал, режисирал и щеше да я изиграе заедно с моето момиче.

Страшно много изревнувах тогава, молех я да не участва, но тя не ме послуша. Малко по-късно осъзнах, че съм ревнувал не нея, а цялостното преживяване на другото момче – да измислиш, режисираш и изиграеш нещо сам – той имаше всичко, което исках аз. Затова като отмъщение към гаджето и аз се записах в курса по „Драма“. Същата година получих двете главни роли в училищните спектакли, но не кандидатствах навреме за училищата по драма и просто се записах в Калифорнийския университет“, споделя Франко.

Там обаче не издържа дълго и напуска, за да работи в McDonald's и да снима реклами. После идват и първите роли, после и по-големите. А сега 39-годишният Франко е преподавател в няколко актьорски курса в пет университета.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !