Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Митьо Пищова прескочи трапа и тръгна да търси най-секси мацките в Бургаско

отпечатай новината

06.07.2017 17:40 | Видян 1755 пъти

Митьо Пищова прескочи трапа и тръгна да търси най-секси мацките в Бургаско

Модно събитие №1 на лято 2017 организира Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, съобщава "Флагман". Колоритният търновец, който само преди няколко дни излезе от УМБАЛ Бургас и се завърна ударно в Слънчев бряг ще направи незабравимо шоу, което може да промени живота на някоя млада и напориста красавица.

Пищова е известен с това, че е неотразим и организира най-паметните конкурси за красота в България, но до този момент не беше се развихрял в Бургаска област, която безспорно е много благодатна за подобен тип събития. Конкурсът ще се проведе на 5-и август. Записването вече започна, а всички красавици, искащи да направят кариера на модната сцена могат да се обадят на телефон: 0895-63-63-63. „В Бургас има много красиви момичета.

Очаквам ги на кастинг, мога да ги направя звезди”, гарантира Митьо Пищова. За победителката e предвидена голяма награда, а за гала вечерта ще бъдат одобрени 30 от най-красивите момичета. На всички участнички ще бъдат осигурени отлични условия.

Събитието ще събере любителите на нощния живот и бохемите от Черноморието и със сигурност ще се превърне в едно от най-запомнящите се през лято 2017 година.

Източник и снимка: Pik.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !