Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Никол се озова "зад решетките"

отпечатай новината

07.07.2017 11:42 | Видян 1815 пъти

Никол се озова

Никол Шерцингер си подари уикенд в Миконос за своя 39-и рожден ден. И въпреки че трябваше да се върне на работа в Лондон в сряда, приятелката на Григор Димитров беше в страхотно настроение и се превърна в душата на компанията на среднощно парти с колегите си от X Factor.

Горещата американка изглеждаше сензационно в своята червена рокля, с която избра да се повесели след последния кръг на прослушванията за новия сезон на музикалното шоу, пише спортал. Прилепналата по тялото ѝ дреха и коланът подчертаваха страхотната фигура и извивките на Никол, която бе съчетала облеклото си с отворени обувки на висок ток.

Партито се състоя във вторник вечерта в Tobacco Dock и бе затворено за външни посетители. Никол бе в компанията на продуцента на X Factor Саймън Кауъл и останалите членове на журито Шарън Озбърн и Луис Уолш.

В един момент гаджето на Гришо и Шарън решиха да се пошегуват и позираха пред папарите "зад решетки". Двете пропуснаха прослушванията миналата седмица заради други ангажименти и бяха много щастливи да се съберат отново заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !