Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Каролин Вожняцки налага нов дрескод за Уимбълдън

отпечатай новината

07.07.2017 12:27 | Видян 1870 пъти

Каролин Вожняцки налага нов дрескод за Уимбълдън

Да не би дрескодът на Уимбълдън да е смекчен? Такъв въпрос зададе към Каролин Вожняцки нейн последовател в Инстаграм, научи спортал. Поводът бе публикувана от датчанката снимка, на която тя е чисто гола и държи ракета в ръце. Бившата №1 в света, която днес ще се изправи срещу Цветана Пиронкова във втория кръг на Уимбълдън, позира за специалното издание на ESPN Bodyissue.

В него известни спортисти показват изваяните си тела, а привличането на Вожняцки за "каузата" е истинско попадение. Един от секссимволите на женския тенис не за пръв път застава разголена пред камерата. Всички нейни почитатели от силния пол с възхита си спомнят снимките ѝ за Sports Illustrated,  в които обаче тя показва далеч по-малко от прелестите си.

Закачливият коментар на тенис фена за дрескода е провокиран от строгите правила за облеклото, които тенисистите трябва да спазват на Уимбълдън. Традицията повелява на кортовете на Олд Ингланд Клъб да се излиза с чисто бял екип, като единствените отличителни знаци за тези на производителя на дрехите и маратонките.

"Винаги са ми казвали, че няма шанс момиче от Дания да се превърне в тенисистка от световна класа. Ние никога не бяхме имали състезателка в топ 30. Всеки път, когато кажех: "Аз искам да бъда №1 в света", хората просто ми се смееха. Но аз намерих начин. Не приемам "не" за отговор", споделя Вожняцки в интервю.

Тя определя като своите най-силни оръжия бързината и изръжливостта си на корта. "Гордея се с моята физическа форма. Спечелила съм доста мачове благодарение на нея", добавя хубавата Каро.

Датчанката разказва, че най-впечатляващото нещо, което правила през живота си, е участието на маратона на Ню Йорк. Тя пробягва класическата дистанция от 42 км и 195 метра под 3 часа и половина. "До 33-ия километър бях добре. Казвах си: "Това е лесно, ще го направя и друг път. Но след това все едно се ударих в стена. Вдясно от мен видях будка за млечен шейк и си помислих: "Дали не мога да спра да изпия един?" И тогава моите двама водачи започнаха да ми говорят за млечни шейкове и продължиха да го правят, докато не избутах тази миля и после още една, в коите се борих със себе си. Това беше най-тежкото физическо изпитание, което съм преодолявала в живота ми."

Каролин Вожняцки разказва и за тренировките си по бокс и споделя, че обича да тества предела на възможностите си и докъде може да стигне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !