Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деян Донков уреди Радина на щат в Народния

отпечатай новината

07.07.2017 12:42 | Видян 1922 пъти

Деян Донков уреди Радина на щат в Народния

Деян Донков уреди жена си на щат в Народния театър, пише седмичник. Актрисата Радина Кърджилова вече е част от трупата, а заповедта за назначението ѝ е от 1 юли.

Младата майка е хванала последните активни работни дни на новите си колеги и бързо се вписала в обстановката. Още повече, че Радина вече е и разпределена за роля.
 
Тя ще участва в представлението на Галин Стоев Танцът Делхи, от Иван Вирипаев, което ще се играе на голяма сцена в края на годината.

Репетициите ще започнат през септември, а премиерата е предвидена за началото на декември.

По същото време режисьорът трябва да заеме длъжност и като директор на Националния театър в Тулуза, Франция. А дебютът на Радина ще бъде не с друг, а с Владо Карамазов, Светлана Янчева, Радена Вълканова, Елена Телбис и София Бобчева.

До миналата година Радина бе на щат във Военния театър, където преди нея бе и Деян Донков. Именно половинката ѝ я уреди там. По-късно Донков напусна армейския театър, за да мине в редиците на Народния.
 
Но след няколко години го напусна, за да играе там само на хонорар. Горе-долу по същото време се роди и втория син на актьора—Христо, кръстен на дядо си Христо Кърджилов.

Днес обаче актьорът отново е на щат в Народния театър, където уреди и половинката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !