Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Моника от Папараци: С Николета се обиждаме по сценарий

отпечатай новината

07.07.2017 13:21 | Видян 2161 пъти

Моника от Папараци: С Николета се обиждаме по сценарий

Моника Митева е актриса, на 35 години, от София. Завършила е НАТФИЗ със специалност куклен театър. Работила е 4 години в екипа на Ути Бъчваров. Продуцентите Иван и Андрей я взимат в екипа на предаването Папараци като асистент-режисьор, а от близо година Мони води предаването заедно с титулярката Николета Лозанова.

"Попаднах съвсем случайно в телевизията. Първо работих като организатор в екипа на Ути Бъчваров, бях там около 4 години. След това се насочих към Иван и Андрей, при тях също бях организатор. Когато имаше проект за създаването на Папараци, то двамата видяха нещо в мен и решиха да ме вземат в екипа на предаването. От създаването му работя като асистент-режисьор. Отново по идея на продуцентите станах водеща на предаването", пояснява актрисата.

На въпроса дали се е сработила с Николета, Моника споделя, че противно на първоначалните ѝ очаквания, се оказало, че с Лозанова се работи изключително лесно. "Тя има самодисциплина, забавна е и съумяхме да си паснем още от самото начало", пояснява още ко-водещата на Папараци.

Двете дами често се обиждат една друга в ефир, но Митева разказа, че това не са реални ситуации, а всичко е част от сценария в името на това зрителят да се забавлява.

"Не се засягам от начина, по който ми говори, защото двете контактуваме по този начин дори зад екран, чувството ни за хумор е такова. Целта е да има закачка между представител на хай обществото в нейно лице и аз като представител на нормалните хора", добавя Моника.

Актрисата е категорична, че от началото до сега с Николета нито един път не са се скарали, а напраотив – счита я за приятел, пише седмичник. Когато са на почивка и не се виждат, се чуват по телефона. Не са от този тип приятелки, които непрекъснато обикалят моловете заедно, а по-скоро са от тези, които винаги са загрижени една за друга.

Моника не се е отказала от театъра и рано или късно ще се завърне към сцената, но на този етап ангажиментите около Папараци достатъчно време ѝ отнемат и са ѝ приоритетни, тъй като са и по-доходоносни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !