Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия разпя 7000 в Сандански

отпечатай новината

07.07.2017 14:37 | Видян 2420 пъти

Алисия разпя 7000 в Сандански

Фолк дивата Алисия докара мускулна треска в ханша на близо 7000 души на първия по рода си фестивал „Балканско веселие“ в Сандански завчера. На сцената на „Алеята на дипломата“ звездата на „Ара мюзик“ представи истински маратон от хитовете си през годините, като на въпроса „Искате ли ретро?“ получи торнадо от въодушевени възгласи и подхвана „Палиш“ и „Имаме ли връзка“.

В рамките на шоуто тя покани при себе си момичетата от етно триото Caramel и се включи активно в припева на новото им парче Mr. Lover. След последния бис бившата муза на Ники Михайлов и Валери Божинов бе обградена от стотици фенове, чакащи за снимка, като част от тях направиха жива верига край колата й се наложи охраната да ги разтика дискретно, за да може тя да потегли.

В първата вечер на „Балканско веселие“ участие взе фолклорната певица Ива Давидова, която излезе облечена като Райна Княгиня и в компанията на тъпанджиите от „Троп'Ангелес“. След километричните хора, провокирани от Давидова, тон за песен дадоха Caramel. Фестивалът продължава и този уикенд, като в неделя вечерта вратите на своя „Мотел“ за гостите на Сандански ще отвори Азис.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !