Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Изненадаха гайдаря на Валя Балканска с торта от пикантни хлебчета

отпечатай новината

07.07.2017 15:09 | Видян 1743 пъти

Изненадаха гайдаря на Валя Балканска с торта от пикантни хлебчета

С торта от пикантни хлебчета и кебапчета вместо свещички бе сюрпризиран Петър Янев, гайдарят на Валя Балканска. Музикантът чукна 50 в деня, в който с фолклорната легенда откриха фестивала Varna Mezi в Морската градина, а организаторите на събитието Румънеца и Енчев осигуриха празнична заря по време на космическото изпълнение на „Излел е Дельо Хайдутин“.

Повече от 5000 души вдигнаха наздравица под звуците на „Хубава си, моя горо“ в рамките на форума за балканска скара. Довечера на танци с дъх на узо ще канят Борис Солтарийски и Йорданис Агапитос, а в събота гостите на града ще се почувстват като във филм на Кустурица с хитовете на Весна Змянац и силните бели дробове на духовия оркестър „Трубачи Гуча“. На 8 юли фестивала ще бъде закрит от „Сигнал“ и диджей Моник.

Паралелно със забавленията на Varna Mezi Румънеца, Енчев и приятели подкрепят кампания за кръводаряване. През всички дни на събитието екип на РЦТХ Варна ще бъде в Морската градина, за да може всеки доброволец да помогне. Всеки ден в морската ни столица поне 50 човека се нуждаят от преливане на кръв. „Даряването на кръв е най-висша степен на човечност. И докато ние се забавляваме, искаме да дарим част от себе си за хората, които не могад да са сред нас и имат нужда от подкрепа за живот.”, казаха Румънеца и Енчев по време на откриването на фестивала.

Източник и снимка: monitor.bg


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !