Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Бирмата унижи и нашамари известна силиконка

отпечатай новината

09.07.2017 09:20 | Видян 4452 пъти

Бирмата унижи и нашамари известна силиконка

Столичният бизнесмен, милионер и тарикат Георги Станоев-Бирмата публично е унижил плеймейтката Светлана Василева - Гонзовица. Екшънът е бил огромен и се разнася от уста на уста из хайлайф средите. Източник на ШОУ  ексклузивно разкри подробности за скандала на годината. Случката е станала преди месец в известна столична дискотека, намираща се до хотел в кв. Лозенец.
 
Бирмата е купонясвал заедно с група от десетина авери на централното ВИП сепаре. Всичко вървяло спокойно до момента, в който не се появила Василева. Миската, според очевидци,  била във видимо неадекватно състояние. Оттам нататък последвали серия от действия, които довели до кулминацията на скандала. 

Василева първо се залепила за Бирмата, като директно седнала в скута му. Дала му по доста показателен начин да разбере, че е готова да си тръгне с него. Вместо обаче да се зарадва от тази оферта, Станоев буквално побеснял. Избутал плеймейтката грубо, след което я залял със словесен водопад, в който най-деликатната дума била смет. Светлана обаче не се предала, а най-нагло му казала, че ще си тръгне, но да й плати сметката в дискотеката и да й даде някой лев отгоре.
 
Това вече преляло чашата на търпението на видния плейбой и физическите му действия били доста по- категорични. А Светлана Василева позорно изгонена. Наши източници от светските среди твърдят, че Бирмата има непоносимост към блондинката от две години и горница.

Причината била, че докато той беше гадже на Преслава, Василева се е опитвала да ги раздели, за да може тя да се шмугне в леглото му. През това време плеймейтката се водеше и за уж най-добрата приятелка на певицата. Зад гърба й обаче плела интриги и сваляла гаджето й. След като Преслава разбрала за мръсните й действия, я прогони от обкръжението си. И до ден-днешен звездата на „Пайнер” говори лошо за бившата си приятелка. Отделно била и завлечена от плеймейтката с 1000 лв. Василева сега пък искала да раздели Бирмата от Алисия. Станоев обаче знаел що за стока е блондинката и за нищо на света не искал да има нещо общо с нея.

Близки до Светлана Василева разкриха пред ШОУ, че тя е царицата на интригите. Нямала никакви скрупули да сваля гаджетата на приятелките си, стига те да са баровци. Другото й хоби било да се залепя за женени милионери. И след първата бурна вечер с тях да ги изнудва за пари. Със заплахата, че ако не й пълнят банковата сметка, щяла да разкаже всичко на съпругите им.

Източник: БЛИЦ 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !