Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Азис подари куче на Катето Евро

отпечатай новината

10.07.2017 09:47 | Видян 2286 пъти

Азис подари куче на Катето Евро

Фолкидолът Азис зарадва дългогодишната си приятелка актрисата Катерина Евро с нов домашен любимец. Заедно с още двама от близкото обкръжение на звездата от „Оркестър без име“ изпълнителят на „Мотел“ й подари кученце, чиято порода е Джак ръсел териер. За да пристигне до дома на Евро в село Кокаляне, животинчето отпътува от Бургас.

То е едва на 2 месеца, а първите си часове при новата стопанка прекара плувайки в басейна. Освен че по порода е джак ръсел, каквото бе простреляното куче на актрисата, новият четириног другар ще носи и същото име – Джаки.

Дружбата между Азис и Евро датира от участието им във „Вип Брадър” преди 10 години и от тогава Васко не спира да я разплаква, пеейки фолклор акапелно. При всяко свое гостуване в дома й той пристига зареден с провизии от магазина, а през лятото прави дребни ремонти по къщата и експлоатира на макс басейна й. Плажуването на звездата е родило и един от общите им лафове – че Катето не пуска роми във водата.

Историята зад него не е дискриминационна и е вдъхновена от черното мазно петно, което Азис оставил от автобронзанта си. От тогава Евро всеки път го праща да си вземе душ, преди да заплува.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !