Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Блу Айви рапира в песен на Джей Зи

отпечатай новината

10.07.2017 10:03 | Видян 1899 пъти

Блу Айви рапира в песен на Джей Зи

Петгодишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи – Блу Айви, се разписа в 13-ия студиен албум на звездния си татко. В бонус парчето Blue's Freestyle/We Family към диска „4:44”, който се появи на пазара в края на юни, момиченцето тества уменията си в рапа, като именно неговият глас звучи по време на първия куплет на песента.

След като Бионсе роди момиче и момче в средата на миналия месец, Джей Зи отложи турнето си, което трябваше да стартира това лято в подкрепа на „4:44”. „Концертите бяха отложени за есента заради раждането на близнаците. Обикновено се тръгва на турне около месец след излизането на нов албум", споделя близък до двойката източник.

Най-богатият рапър в света обаче е решил негов приоритет да е семейният живот като решаващ е и фактора, че бебетата са се появили на бял свят преждевременно. Попдивата и Джей Зи са кръстили децата Ръми и Сър Картър. Звездното семейство досега не е коментирало официално нищо, свързано с близнаците, но източници на сп. People уловиха имената им от документи, изпратени към Американското бюро за търговски марки и патенти.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !