Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джиджи Хадид има най-добрите бели дънки на лятото

отпечатай новината

10.07.2017 14:24 | Видян 1803 пъти

Джиджи Хадид има най-добрите бели дънки на лятото

Подобно на малка бяла рокля, белият джин е основен за лятото. Разбира се, късите панталони са сладки, а денимът на полите се връща, но не се чувстваме особено изискани. Това означава, че бледо денимът често се прави в ултра-тънък силует и може да бъде трудно да се намери най-изтънчен стил в такъв цвят, съзнателен за тялото. Навлезте с Гиги Хадид, която вчера изпълняваше поръчки за това, което всъщност може да е най-яката причина да замените тези skinnies за дънки с широки крачоли.

Панталоните на супермодела са от Kreist, пробив на полския лейбъл, който Хадид е харесала през последните седмици, спортните рисунки на марката за деним и ярко розово кожено яке с подходящ звънец; Lady Gaga също е фен. Хадид продължи по-голямата е по-добра тенденция с екстремни блясъци, които съдържаха джобни детайли за товари и скъсани декорации - основни подобрения на основния гардероб.

Монохромната палитра също ѝ даде възможност да се забавлява с аксесоарите си: ботушите на Стюарт Вайцман с червено черешово покритие добавиха поп цвят, а слънчевите очила с котка от капсулата ѝ Vogue x Gigi Hadid закотвиха ансамбъла. По-нататъшното издигане на оформлението "lo-fi" беше чанта "Stalvey" с вкус на влечугите - аксесоар, който се превърна в още един от подписите на уличния стил на супермодела.

Източник: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !