Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кралицата забрани на принц Хари да се бракува за Меган

отпечатай новината

11.07.2017 11:04 | Видян 1973 пъти

Кралицата забрани на принц Хари да се бракува за Меган

Наскоро се появи информация из мрежата, че в края на юли, принц Хари заедно с възлюбенаа си са организирали романтична екскурзия до Африка, където той смята да й предложи брак. Но, очевидно, братят на принц Уилям ще трябва да отложи това за неопределен период от време.

Преди няколко дена източник близък на Бъкингамския дворец, заяви, че кралицата изключително негативно се е отнесла на желанието на внука си да се бракосъчетае с актрисата. "Кралица Елизабет II е забранила на Хари да се ожени за Меган. Тя каза, че не е против връзката им, но Меган не може да бъде част от кралското семейство, тъй като тя не само, че няма благороден произход и британското гражданство, но вече е била официално омъжена.

И въпреки, че Хари се опова на факта, че баща му принц Чарлз, също е женен за разведена жена, кралицата бе категорична и сложи ултиматум на своя внук - ако той иска да свърже живота си с тази жена, то трябва да се откаже изцяло от своите права и да се оттегли от двореца. След този разговор, принц Хари изглеждаше съвсем измъчен", сподели източникът.

Интересното е, че не много отдавна, принц Хари даде официална реч, в която призна, че никога не е искал да стане крал. Именно заради това становище близкото обкръжение на кралицата се притеснява, че  на Хари няма да му е трудно да напусне стените на Бъкингамския дворец в името на своята любима.

От друга страна, според инсайдери Уилям и Кейт силно подкрепят желанието на по-младия принц да се сгоди с Маркъл, "Кейт многократно е казвала, че не е виждала Хари толкова щастлив. Той наистина е влюбен в Меган и иска да я направи своя жена. Уилям възнамерява да говори с баба си и да се опита да промените мнението й, въпреки че е това трудна мисия, тъй като тя е човек от старата школа и е малко вероятно да се съгласи с факта, че любимият й внук иска да свърже живота си с американската актриса."

Източник: elle.bg

Снимка: getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !