Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Съдът оневини Джони Деп в спора с мениджърите

отпечатай новината

11.07.2017 15:26 | Видян 2104 пъти

Съдът оневини Джони Деп в спора с мениджърите

Джони Деп не е виновен за собствените си финансови несполуки, това реши Върховният съд в Лос Анджелис, пише монитор. Основният аргумент на бившите мениджъри на актьора, че прахосничеството му е довело до голямата загуба на пари, не издържа пред съдия Тереза Бюдет.

Специалистите от "Мениджмънт груп" обявиха, че Деп харчил безразборно парите, след като той ги обвини в присвояване на 28 млн. Долара от него. Джоел и Робърт Мандел, които се грижиха за финансите на звездата до скоро, заведоха дело срещу него с твърдението, че екранният капитан Джак Спароу е имал разходи от над 2 милиона долара на месец.

Освен това те посочиха, че от години актьорът не е изготвял данъчна декларация и не е плащал задълженията си. Искът от тяхна страна беше подаден в съда в Лос Анджелис две седмици, след като Джони Деп заведе дело срещу бившата си мениджърска компания.

Според финансовите одити на актьора той е инвестирал близо 75 млн. долара за 14 различни жилища, 18 млн. е похарчил за луксозна яхта, с 11 милиона е реставрирал старинно имение от 18 век в Сен Тропе. С три имота на Бахамските острови Деп се е сдобил и в замяна на още $5 млн. Всеки месец пък актьорът харчи по средно 30 000 долара за изискани вина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !