Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Цветелина Грахич иска луда балканска сватба

отпечатай новината

11.07.2017 16:40 | Видян 2100 пъти

Цветелина Грахич иска луда балканска сватба

Да предизвика истинско балканско веселие със сватбата си – това иска бившата вокалистка на Ку-ку бенд Цветелина Грахич, пише монитор. С приятеля ѝ Кристиян Шаламанов планират да си кажат "да" в Разлог, като саундтракът на събитието ще бъде осигурен от музиканти от Сърбия, Босна, Македония.

"Да е някъде на зелено и на открито. Да има голяма сцена, пищна украса. Желаем и дете, но още не му е дошло времето", споделя пред сп. LoveStyle Грахич.

Тя вече работи върху първата си самостоятелна балада, но няма намерение да подписва договор с Пайнер, защото смята, че мястото ѝ не е там. Грахич, която наскоро бе заместена от Невена Цонева в Шоуто на Слави, тушира слуховете, че е била уволнена след двучасово закъснение за репетиция за последния концерт на Дългия в Арена Армеец.

"Ако това се беше случило, той не просто щеше да ми покаже вратата, ами щях да бъда изпратена някъде другаде... Как бих могла да си го позволя? Как мислите, че би ме търпял Слави шест години, ако обичах да закъснявам, както се пише. При него има строги правила и дисциплина и не се допускат подобни неща. Винаги съм я спазвала и съм била изрядна и той не ме е глобявал", казва певицата.

Решението си да напусне екипа на Трифонов тя взела импулсивно и го съобщила на Евгени Димитров, тъй като знаела, че Слави трудно преживява разделите.

"За мен той винаги ще си остане Шефа. Шоуто на Слави ми даде популярност, но ми взе двойно повече. Отне ми приятели, отстраних голяма част от тях. Изведнъж се появиха роднини, които преди това никога не са ме търсили. Взе ми цялото свободно време", обяснява Грахич.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !