Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нина Добрев забърса ново гадже

отпечатай новината

12.07.2017 12:12 | Видян 1811 пъти

Нина Добрев забърса ново гадже

Нина Добрев заби ново гадже, твърди Дейли Мейл. Това е колегата ѝ Глен Пауъл, известен от нашумелия филм Скрити числа, където играе Джон Глен първият американски астронавт, който прави космическа обиколка на Земята.

Слуховете за връзката им започнаха, след като двамата публикуваха в Инстаграм снимка, на която пресъздават сцена от танца на Ема Стоун и Райън Гослинг от номинирания с 13 Оскара Ла-Ла ленд, пише ПИК. Всички приятели на Добрев и Глен ги харесвали много като двойка и им предричали чудесно бъдеще.

Двамата открито демонстрирали горещи страсти по време на сватбата на приятелката на Нина през уикенда Джулиан Хю. Добрев била сред шаферките на тържеството в Айдахо, но не спирала да обгръща любимия си с внимание и да го целува във всеки удобен момент.

Канадската актриса с български корени се наслаждава достатъчно на свободата си, след като се раздели през 2013 година с колегата си Йън Съмърхолдер, с когото играеха в Дневниците на вампира. Поради липса на мъж Добрев се беше привързала много към домашните  си любимци.

Приятели на Глен издават, че той наистина много харесва Нина и тя е точно негов тип. Глен е човек, който е ориентиран към семейството и здравите връзки. А това се харесва изключително много на Нина - тя търси тъкмо такъв тип.

Двамата са запознали фамилиите си, твърдят близки на Пауъл пред медиите зад океана. Той е на 28 години, висок, добре сложен и истински мъжкар, по когото девойките по света отдавна въздишат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !