Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Салма Хайек прави маска за лице от смутита

отпечатай новината

12.07.2017 16:49 | Видян 1608 пъти

Салма Хайек прави маска за лице от смутита

Холивудската звезда Салма Хайек стартира свой бранд смутита, които всяка уважаваща себе си жена с афинитет към красивата кожа, може да положи и върху лицето си. Продуктите на актрисата ще излязат на пазара под щампата Blend It Yourself на 20 юли, а за хитрини в сферата на козметиката, звездата черпи вдъхновение от баба си.

„След всяка закуска тя събираше това, което е останало – папая, йогурт, медки и ядки – смилаше ги и ги поставяше като маска за лице. Когато пораснах, правех абсолютно същото и дори ми отне известно време, за да разбера, че това не е нормално. Хората не са свикнали да събират остатъците от храната си и да ги поставят върху кожата си“, намигна пред сп. People Хайек.

В бранда си актрисата от „Фрида“ използва само органични плодове, които са предварително замразени, за да могат да бъдат лесно превърнати в смути или маска за лицето с мляко или вода. Всяка купа ще струва по 7 долара и ще бъде достатъчна на дамите да си направят едновременно освежителна напитка и разкрасителната процедура. „Забелязала съм, че след като поставя смути на лицето си и след това го отмия, то продължава да действа добре на кожата ми“, отбелязва още звездата.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !