ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Македонец прави фурор в Х фактор, Криско се захласна по него!

отпечатай новината

13.07.2017 10:04 | Видян 1894 пъти

Македонец прави фурор в Х фактор, Криско се захласна по него!

Кандидат от Македония изправи на крака публиката още в първия ден на прослушванията пред жури в музикално шоу № 1 – X Factor. "Дойдoх до България, защото това е най-престижното шоу, в което участници стават звезди", коментира Марио Арангеловски, който вече е познат на македонската публика и от различни телевизионни формати.

"Призовавам всички македонци да гледат онлайн X Factor", заяви Криско, който не скри симпатиите си към запомнящия се кандидат.

Малко по-късно хип-хоп гуруто даде своето „да“ на рок парче заради любовта на половинката си към тази музика. "Първият ден даде заявка за отличаващи се участници, които носят X Factor. Очаква ни обещаващ пети сезон!", коментират от екипа на шоуто, което ще се завърне тази есен.

Магистър по приложна лингвистика от Ница подари първи блус за сезона на Саня и Заки с песен на Франк Синатра.  Оригинална хореография с пилон, репетирана в продължение на 6 месеца, изненада журито преди песента на кандидатка от морската столица. На сцената се появиха и първите претенденти за отбора на групите в лицето на любовен дует. Диджей посвети песен на Енрике Иглесиас на Саня, докато почитателка на фолк певицата Глория предизвика бурни емоции в журито с парче на Риана в балкански стил.

Всички, които желаят да присъстват на първите стъпки на бъдещите звезди и да споделят емоциите на журито, могат да се включат в публиката на прослушванията на живо пред жури на 17, 18, 19 и 23 юли. Актуални новини за шоуто ще откриете на уебсайта на формата, както и на FB страницата на предаването.

източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !