Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Нико Тупарев ухажва Маги Бадер с рекорден хонорар за Брадъра

отпечатай новината

13.07.2017 10:51 | Видян 2617 пъти

Нико Тупарев ухажва Маги Бадер с рекорден хонорар за Брадъра

Маги Бадер е нахално ужахвана от Нико Тупарев. Както вече стана ясно, наесен прага на Къщата на "ВИП Брадър" ще прекрачат силиконки, сред които Мартина Юрукова, Дилена Димитрова и Джулиана Гани.

Последната "Мис Плеймейт" също може да се присъедини към отбора им, ако склони да приеме доста примамливото рпедложение на продуцента. Досега май сумата от 120 хиляди лева не е предлагана на плеймейтка, за да участва в риалити формата.

Маги не крие, че е останала доста изненадана от интереса на Тупарев към нея. Тя не се има за скандална личност, която да вдига рейтинга на шоуто с непрестанни препирни с другите съквартиранти. Няма и как да се напие и да направи някоя изцепка, защото почти не близва. Оказва се, че Бадер е желана в Къщата най-вече заради липсата й на притеснения да се показва гола. Но Тупарев май се е объркал, ако си мисли, че по цял ден ще се разхожда дибидюс...

Въпреки че стана известна със спечелването на еротичен конкурс, Магдалена предпочита да не забърква името си в скандали и бяга от типичния образна плеймейтка. Затова и все още не е дала окончателен отговор на Тупарев, който от няколко седмици я обстрелва с офертата си.

Има и друга причина, поради която Мис Плеймейт се колебае дали да влезе в Къщата. Тя има петгодишен син и връзката й с него е много силна. Затова не иска двамата да са разделени за дълго, пише "Телеграф".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !