Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ким Кардашиян опроверга слуховете за кокаина

отпечатай новината

13.07.2017 17:59 | Видян 2231 пъти

Ким Кардашиян опроверга слуховете за кокаина

Риалити звездата Ким Кардашиан тушира слуховете, че шмърка кокаин с видео в Инстаграм, пише монитор. Подозренията за наркозависимостта ѝ ескалираха след кадър в социалната мрежа, на чиито заден план се вижда сива масичка с две бели прахообразни линии.

"Моля ви, хора, не се държа по този начин. Имам деца. Това не е моят лайфстайл. Никога не съм си падала по тези неща.", обясни съпругата на Кание Уест.

Тя уточни още, че след бомбардировката с негативни постове в Туитър се е принудила да се върне в хотелската си стая и да се вгледа внимателно в материала, от който е изработена въпросната масичка. Оказало се, че симулиращите кокаинови магистрали линии в далечината са част от мраморния ефект на повърхността.

Точно преди седмица Кардашиан коментира друга злобна нападка относно своя снимка – тази, на която колосалната ѝ задница изглежда пробита от кратери с целулит, докато разпуска на плаж в Мексико.

Тогава фенове я обвиниха, че обработва педантично кадрите с фотошоп, а в следствие на предполагаемата измама от Инстаграм профила на звездата се оттеглиха 100 000 последователи.

В своя защита Ким обясни, че недоброжелатели са прекроили снимката така, че да изглежда в пъти по-зле от реалността. Бизнес дамата обаче призна още, че след раждането на второто си дете все още не се чувства комфортно в кожата си и вече е започнала да тренира усърдно, за да върне добрата си форма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !