Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Митничари изненадаха Кристиано на яхтата

отпечатай новината

14.07.2017 12:57 | Видян 1465 пъти

Митничари изненадаха Кристиано на яхтата

Почивката на Кристиано Роналдо на остров Форментера в Средиземно море беше развалена от неочаквани посетители, разкрива Hola. Въоръжени агенти на митническата служба в Испания направиха щателна проверка на яхтата, която носителят на Златната топка е наел за ваканцията си.

Те не разкриха какво точно търсят, дали са действали по конкретен сигнал, или всичко просто е било рутинно действие.

Акцията се осъществи точно след като Кристиано и членовете на неговото семейство се бяха върнали на яхтата след обяд в ресторант на брега, пише спортал. По време на претърсването на плавателния съд бяха още приятелката на футболиста на Реал Мадрид, майка му, двете му сестри и други техни близки.

Всичко беше записвано на камера от митничарите. Самият Роналдо не даде вид да е притеснен и натовари свой приятел със задачата да съдейства на униформените, а самият той се прибра навътре. Агентите също не проявиха специален интерес към португалеца и не размениха никакви думи с него.

Час и половина отне на служителите да си свършат работата, след което те дадоха някакъв документ на приятеля на Кристиано, здрависаха се с него и си тръгнаха.

Направи впечатления обаче как друг гост на яхтата се беше хванал за лицето, показвайки някакво притеснение. Голаджията е към края ная своята ваканция, но тъй като ще започне подготовка на по-късен етап от своите колеги в Реал, ще пропусне турнето на отбора в САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !