Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Уди Харелсън бори еволюирали шимпанзета

отпечатай новината

14.07.2017 14:26 | Видян 757 пъти

Уди Харелсън бори еволюирали шимпанзета

След като вирус подменя населението на света със интелигентни шимпанзета, Уди Харелсън организира тайфа оцелели войници на поход срещу животните. Какви оръжия са необходими, за да се пребориш с еволюиралите човекоподобни, ще разберем от „Войната за планетата на маймуните“, който тръгва по кината от днес.

Лентата е продължение на „Възходът на планетата на маймуните“ (2011) и „Зората на планетата на маймуните“ (2014), а още миналата година стана ясно, че франчайзът ще се сдобие и с четвърти филм. Сюжетът на „Войната“ представя тежките загуби, които търпи лидерът на животните – Цезар (Анди Съркис), а за да оцелее колонията му, той трябва да се пребори с безмилостния Полковник (Харелсън).

„Когато прочетох сценария, историята ми се стори прекалено черно-бяла. Притеснявах се, че героят ми е представен изцяло в отрицателна светлина, лишавайки го от все пак някакви човешко-емоционални нюанси. Мисля, че Полковникът прави всичко необходимо, за да изпълни мисията си, а тя е – да спаси човешката раса. От негова гледна точка, той е в пълното си право“, сподели наскоро Харелсън. Режисьор на лентата е Мат Рийвс.

Източник и снимка; monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !