Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кобилкина продава "вълшебни" капки за богатство по 60 лева шишенцето

отпечатай новината

14.07.2017 15:14 | Видян 2000 пъти

Кобилкина продава

Слагаш си 7 вълшебни капки под езика сутрин и вечер и ставаш милионер! Наталия Кобилкина се опитва да убеди наивните си последователки, че това е възможно. Рускинята продава капки за изобилие от пари и за всяко шишенце дере по 60 лева от своите фенки, пише blife.bg.

Съдържанието на нейното шишенце им внушавало, че да си богат е хубаво и само трябва да протегнеш ръце, за да паднат парите в тях. Вълшебният разтвор премахвал „саботирането и страха от бедност, чувството на неудобство да поискаш, възвръща чувството на ценност и значимост, позволява напълно да се отвориш и да приемеш изобилието на всички нива.” Важно е обаче поне 10 минути след като си го изпил, да не ядеш и да не пиеш нищо, иначе магията не действа, разказва „Уикенд“.

Дали капките действително правят потребителите им богати, засега не е доказано. В едно обаче няма съмнение – че ако се намерят вярващи, които да ги купят, продавачката им със сигурност ще забогатее.

Вероятно идеята да се продават чудодейни капки е доходоносна, защото отварата за пари не е единствената в списъка на секс гуруто от Русия. Срещу 50 лева на шишенце тя „лекува” жени, които са пренебрегвани от мъже си и все не могат да намерят свестен мъж, както и такива, които се страхуват от старостта. Друга есенция пък помага да получиш предложения за женитба, което сексоложката упорито нарича „покана за брак”. Има и капки за сексуалност, за самочувствие, за зачеване и дори такива, с които да намериш „предназначението си”.

За който няма проблеми с всичко гореизброено, но все пак държи да пие вълшебни разтвори, са шишенцета за гейши и за принцеси. Те са „само” по 40 лева за брой. Според описанието, те са за развиване на женската енергия, като вторите ти помагат и да накараш другите да се грижат за теб, вместо ти – за тях.

Най-многофункционални от всичко обаче са капките за защита на аурата, защото мога да се ползват и като спрей. Пръскат се в областта на третото око и, освен че защитават аурата, хидратират кожата на лицето и фиксират грима. Така че действието им е три в едно. Съставът – основно розова вода, а цената е 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !