Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Българка разпуска на яхта с Мишел Родригес и Клоуи Грийн

отпечатай новината

14.07.2017 16:16 | Видян 3246 пъти

Българка разпуска на яхта с Мишел Родригес и Клоуи Грийн

През изминалия уикенд българката Каролина Александър бе специален гост на яхтата на милиардерската дъщеря Клоуи Грийн в Сен Тропе. Най-тиражния британски таблоид Daily Mail публикува разширен репортаж и папарашки снимки от мястото на “събитието”. Каролина, която е собственик на един от големите онлайн магазини - JANCAIL.COM, е една от популярните българки в социалната мрежа Инстаграм.

Красавицата, която е завършила образованието си в Монако, от няколко години е една от най-близките приятелки на Клоуи - дъщеря на британския милиардер Филип Грийн, бивш собственик на групата Arcadia, която притежава Topshop, Topman, Burton, Dorothy Perkins и Miss Selfridge. По време на приятелския уикенд, компания на лодката им правеше американската актриса Мишел Родригес - станала популярна с участието си във филмите „Бързи и яростни“, „Заразно зло“ и сериала „Изгубени“.

Холивудската звезда пристигнала с 31- годишния филмов продуцент и предприемач Мохамед Ал Турки, син на Шейх Абдул Азис Али Ал-Турки от Саудитска Арабия. В последните дни името на Клоуи Грийн не слиза от светските таблоиди по цял свят. Журналистите й приписват горещ романс с бившия затворник Джеръми Мийкс, който в момента е модна звезда. Неотдавна мускулестия мачо за първи път дефилира по време на Нюйоркската седмица на модата, а отскоро е и рекламно лице на марката Филип Плейн. Засега никой от тях официално не е коментирал дали има нещо вярно в писанията на медиите.

Факт е обаче, че по време на уикенда в Сен Тропе, Клоуи бе в компанията на най-добрите си приятели. Каролина Александър ще прекара лятото в Монте Карло заедно със своят годеник Емир Сарар. Емир е наследник на компанията SARAR, която е един от най-големите производители на текстил в световен мащаб. Турският моден бранд изработва костюмите на Барак Обама, Джордж Буш, хотелският и казино магнат Стив Уин (един от най-големите строителни предприемачи в Лас Вегас), много други известни и влиятелни мъже.

SARAR имат 480 търговски обекта по цял свят и реализират продукция за модни марки като Burberry и Tommy Hilfiger. В началото на тази година, Каролина пусна в интернет пространството един от най-големите онлайн магазини за модни стоки и аксесоари - JANCAIL.COM. В него се предлагат над 20,000 дамски и мъжки дрехи, обувки и аксесоари.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !