Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Капчикова проговри за новата си любов Живко

отпечатай новината

14.07.2017 16:32 | Видян 2491 пъти

Капчикова проговри за новата си любов Живко

Той се нарича Живко, на 26 години е и е същата зодия като нея – Телец. Издава, че има частен бизнес, но не иска да разкрива какъв точно от съображения за сигурност – да не й го вземат колежките. След като приключило участието й в реалити шоуто „Фермата“, блондинката попаднала случайно на рожден ден, на който Живко също отишъл случайно. Той я заговорил и тя вече знаела, че той е мъжът, когото търси, но не искала веднага да му се разкрива.
 
Нарочно се дърпала известно време, дори му вързала тенекия на първата среща. Чрез свой приятел той я поканил на кино, тя обещала, но отишла на театър. Момчето стояло само 30 минути в киносалона и си тръгнало. Но няколко дни по-късно усилията му били възнаградени, когато усетил горещата й плът в кревата.
 
Плеймейтката отрече слуховете, че е бременна и поясни, че това е сериозна стъпка, за която още не е готова, пише „Телеграф“.
 
Стартирала е и свой моден бранд, който носи име, производно от нейното собствено. От малка мечтае да има собствена модна линия, на която тя самата ще си е рекламно лице.
 
Ася не се срамува да говори и за надебеляването си във „Фермата“. Там е качила 10 килограма за 2 месеца, които след формата се мотивира да свали с усърдни фитнес тренировки и строг хранителен режим. По принцип гледа да не напълнява, тъй като й се лишч най-вече в ханша.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !