Sister Bliss от Faithless взриви...

Малко преди кулминацията на емоционалното хаус парти,...

Колко струва бизнесът показва нова книга

На специално събитие в литературния клуб Перото в НДК...

Скандалната истина за обвиняваната в проституция Светлана Василева

отпечатай новината

14.07.2017 16:48 | Видян 2208 пъти

Скандалната истина за обвиняваната в проституция Светлана Василева

Тотално залязлата плейметка Светлана Василева изнудва женени и обвързани мъже за пари, като заплашва, че ако не получи кеша, ще разкаже всичко на половинките им. Или пък ще си пререже вените и ще се самоубие... Това са двата коронни номера на блондинката, която беше, а и все още е разследвана за проституция, твърди HotArena.
 
На така наречената миска, която няма и ден трудов стаж,  ако НАП направи проверка на сметките й, ще се натъкне на доста интересни суми. Суми, които тя е получила, рекетирайки от жертвите си. После пък плюе публично същите тези хора, пострадали от чалъмите й.
 
Сред столичните светски среди и до днес се разказа случка със Светлана. Преди месеци тя е заплашила богат бизнесмен, че ще си реже вените, ако я напусне. Със Светлана били по-скоро любовници, тъй като баровецът си има семейство и деца и Гонзовица му била само за забавление.
 
Бизнесменът има доста пари, което силно и неудържимо привлякло миската към него. Така Светлана си поставила като цел номер 1 да го задържи.
 
Всяка седмица му искала пари, а причините били основно битови - я нямала кеш да си плати водата, я тока, а дори й се случвало да няма какво да яде. Поне така казвала.
 
Всичко хубаво обаче мъжът хванал Василева да му върти интриги с друг. Популярната бръмчалка прилагала същите схеми, сценарий и истории с още един балък.
 
Логично, бизнесменът й бил шута. Тя изпаднала в истерия и бяс, че повече няма да може да му източва сметката. И го заплашила, че ще си пререже вените. А като екстра - жена му ще разбере какви ги е вършил зад гърба й.
 
„Това момиче май не е добре с главата. Явно бизнесът й е да се забие като кърлеж в богат мъж и да го точи финансово. Ако престане да плаща, следва рекет и изнудване“, коментират в светските среди.
 
За щастие, историята се разминава без кръв. Светлана забравила богатата си жертва, защото си е хванала друг шаран. Той пък й беше дал да покара джип Порше Кайен. Тя му ревала, че няма кола и човекът решил да и помогне. И той обаче наскоро й бил шута отвратен от лъжите й. И си взел колата.

Източник: БЛИЦ
автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !