Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Шарън към Мадона: Исках да съм рок звезда, но почувствах посредствеността си

отпечатай новината

15.07.2017 09:25 | Видян 1954 пъти

Шарън към Мадона: Исках да съм рок звезда, но почувствах посредствеността си

Шарън Стоун отговори на писмото на Мадона, в което певицата я нарича посредствена актриса. Макар и писано през 90-те години на миналия век, написаното чак сега получава такова огромно внимание, след като бе показано на Huffington Post. 
 
Поп кралицата винаги се е славила със своите резки и праволинейни изказвания. Писмото е само поредното доказателство. 
 
„Ядосах толкова много хора и затова бях наказана, избутана в ъгъла и трябва да седя и да си мълча, докато други далеч по-безинтересни и скучни хора обират лаврите, за които се потрудих. Ужасно дразнещо е да чета, че Уитни Хюстън има кариерата, за която мечтаех, а Шарън Стоун филмовата кариера, която никога няма да имам. И не защото искам да съм на мястото на тези жени, по-скоро бих умряла, те са толкова обикновени и винаги са били размахвани като някаква измерителна пръчка на добродетелността, целяща да ме унижи“, пише тя към Джей – актьорът Джи Енос, с когото Мадж имаше кратък романс в онези години.

Когато Шарън Стоун узна за това, публично отговори на певицата.
 
„Скъпа Мадона, първо считам за абсурдни публикациите на вашите лични писма, но също така и аз публикувам свое“, написа Шарън Стоун във Facebook.
 
„Знайте, че съм ваш приятел. Честно, в някакъв момент съм искала да бъда рок звезда, но почувствах своята посредственост, за която пишете. И знам, че само тези, които остават на върха толкова дълго, побеждават своята посредственост с помощта на силните си страни и стават това, което са. Аз ви обичам и обожавам и няма да ви се противопоставя. Шарън.“

tialoto 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !