Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кристиано Роналдо чака четвърто дете

отпечатай новината

15.07.2017 09:35 | Видян 2222 пъти

Кристиано Роналдо чака четвърто дете

Вече е ясно като бял ден, че звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо съвсем скоро ще се сдобие с поредното дете, пише blife. Живот на четвъртия наследник на футболиста ще даде настоящата му приятелка Джорджина Родригес.
 
Точно преди месец португалецът стана баща на близнаците Матео и Ева, родени от сурогатна майка. От известно време вървят подозрения, че и Джорждина е бременна, след като се появиха снимки, на които тя е с изпъкнал корем.
 
Той обаче вече е доста наедрял, а и Родригес вече не се опитва да го прикрива. Красавицата показа, че й предстои да стане майка на семейната снимка, която вчера Кристиано публикува в социалните мрежи. 
 
На кадъра, освен Кристиано позират майка му Мария Долорес, брат му Уго, сестрите му Лилиана-Катя и Елма със съпрузите и децата си, а също близнаците и батко им Кристиано Роналдо-младши. Смеейният портрет събра над 4.5 милиона харесвания. 
 
Според източници бебето, което очакват Кристиано и Джорджина, е бъде момиченце. Госпожицата трябва да се роди през октомври. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !