Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Кобилкина направи и мъжа си лектор

отпечатай новината

17.07.2017 10:06 | Видян 1426 пъти

Кобилкина направи и мъжа си лектор

Сексоложката Наталия Кобилкина все по-често въвлича съпруга си Такис Дретакис като лектор в семинарите, изповядващи тайната на личното щастие.

Доскоро рускинята го взимаше на делови срещи със себе си заради безпогрешната му интуиция и преценка за хората. „Той е много добър като ментор, говори интересно за отношенията от мъжка гледна точка, както и практически съвети за бизнеса дава много добри. През ноември, когато е рождения ми ден, ще направим заедно много мащабно събитие, но не мога да издам още нищо сега.“, сподели за bTV Кобилкина.

Двойката вдигна сватба преди месец на о-в Скиатос, сред чиито природни красоти е сниман филма „Мама миа“. Повелителката на либидото е получила хотел в Рибарица като подарък от любимия си. „Той е неуморен, само тича, три бизнеса сега върти. Обичам ума му, харизмата и характера.

На сватбата ми се доплака, като видях, че вали, а той ми бутна лаптопа под носа и вика: „Чети!“ Намерил статия „10 причини защо е хубаво да има дъжд на сватбата“ - че цветята щели да се съхранят по-дълго, че щели да се разказват легенди за този ден заради времето, че сме можели да си правим уникални снимки с чадър... Казах му „Бебе, ти си велик“, разсмя ме веднага“, изповядва се Наталия. Меденият си месец семейството е отложило за септември, когато ще обиколи ключови градове в САЩ като Ел Ей и Ню Йорк.

Източник: Monitor.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !