Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Забраниха на Кати Бейтс да говори за рака

отпечатай новината

17.07.2017 10:37 | Видян 1235 пъти

Забраниха на Кати Бейтс да говори за рака

Носителката на „Оскар“ Кати Бейтс призна, че е пазила статута си на онкоболна дълги години далеч от вниманието на медиите по директива на агентите си. Първият й сблъсък с болестта е през 2003 г и тогава екипът й заявява, че диагнозата ще срине кариерата й  и не трябва да става достояние на никой извън семейния й кръг.

„Имах рак на яйчниците и дори гинеколожката ми, чиито съпруг беше част от машината на Холивуд, ме предупреди да не повдигам въпроса пред никой. Така че бях доста внимателна.“, сподели за WebMD Бейтс. Решението да изповяда болката си пред света тя взима на концерт на Мелиса Едъридж, която говорела спокойно пред публиката за проблема си.

Малко след това звездата от „Зловеща семейна история“ отново минава през ада, като този път излиза от него с двойна мастектомия. Към днешна дата тя все още е прибегнала до пластичната хирургия, за да възстанови обема в деколтето си. „Присъединих се към лигата на жените, които стават плоски. Нямам гърди, така че защо трябва да се преструвам, че имам? Това не ми е важно. Благодарна съм, че съм родена във време, в което медицината бе достатъчно напред, за да ми позволи да оцелея. Чувствам се късметлийка,че съм жива.“, добавя звездата.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !