Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Родители на деца-самоубийци благодарят на Кейт Уолш

отпечатай новината

17.07.2017 12:41 | Видян 1267 пъти

Родители на деца-самоубийци благодарят на Кейт Уолш

Да получава благодарствени писма от родители, изпитали опустошителната загуба от смъртта на децата си след самоубийство – това е най-голямото признание за актьорската работа на Кейт Уолш в „13 причини защо“. За един сезон време сериалът на Netflix закова вниманието на милиони зрители по света върху темата за емоционалните турбуленции и тормоза в училище, които биха тласнали един тийнейджър към решението да отнеме живота си. Героинята на Уолш – Оливия Бейкър, губи дъщеря си Хана именно по този начин.

„Историята е фиктивна и в края на деня си остава чисто забавление, но е доста натоварващо. Откликът сред феновете обаче е феноменален и много зареждащ. Исках да свърша наистина добра работа и по този начин да почета родителите, които са минали през подобна трагедия. Получих доста писма от майки и бащи, споделящи, че никога не са виждали по-правдоподобно пресъздаване на ситуацията и настроенията, които носи тя със себе си.“, споделя за buzfeed.com Уолш.

Всяка ретроспективна сцена, която заснема с малката Катрин Лангфорд, й напомня каква би била тръпката от майчинството. „Грижа се за доведено дете в реалния си живот, така че ролята бе чудесна възможност да усетя живеца от подобна връзка. Знаете, има доста актриси, които не искат да играят майки, сякаш това ги амортизира. За мен, може би защото нямам биологично дете, бе страшно вълнуващо.“, добави звездата.

Българските зрители познават Уолш като Адисън, блестящия неонатолог от „Анатомията на Грей“. В мрежата на Fox у нас се завъртяха с успех и всички сезони на спинофа на медицинската сага „Частна практика“. Уолш признава, че никога не се гледа на екран, за да не изкриви усещането си за персонажа.

Единственият епизод на „Анатомията на Грей“, който е проследила от-до, е бил този със смъртта на д-р Дерек Шепърд. Изигран от Патрик Демпси, хирургът бе и неин бивш съпруг по сценарий. „Не можех да повярвам, че след повече от осем години в шоуто той ще бъде убит по този начин и потърсих серията на запис.“, обясни актрисата.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !