Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Андреа превзе света! Колежките ѝ злобеят

отпечатай новината

17.07.2017 14:43 | Видян 2685 пъти

Андреа превзе света! Колежките ѝ злобеят

Превъзбудена тълпа скача и тренира зумба на 6-о авеню и 48-а улица в Ню Йорк с българска чалга.

Песента на която хората подскачат лудо е на Андреа. Звуците от хитовия ѝ дует с Кости Неблагодарен привлича вниманието на минувачите, пише blife. Сред тълпата е и българин, който заснема необичайната гледка.

Зумбата е фитнес танц, вдъхновен от латино танците. Фактът, че парчето на певицата звучи мощно в Ню Йорк, предизвика вълна от коментари, появиха се дори съмнения, че групата трениращи са българи.

Самата изпълнителка е категорична, че няма пръст в това и , че е по-скоро доказателство, че е известна извън родината, за което никой не бива да я съди.

Зумба с Андреа в Ню Йорк не е изолиран случай, Започнаха да се появяват подобни клипове от Китай, Сингапур, Дубай, Индия, Мексико, както и от съседните на България държави.

Дали еуфорията е дирижирана от самата изпълнителка или не, факт е, че Андреа успя да издразни на макс колежките си. Любимата на Кобрата, която напусна редиците на Пайнер, твърди, че е много по-успешна, работейки сама.

Тя не запази добри отношения с никого във фирмата и успехите ѝ зад граница карат чалгарките да я мразят, Единственият, който призна постиженията ѝ е попфолк кралят Азис, пише България днес. .

„Бях в Сен Тропе и там по радиото звучеше песен на Андреа – честно“ , споделя Азис.

Видео може да видите ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !