Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джино Бианкалана кацна в София

отпечатай новината

18.07.2017 11:43 | Видян 3233 пъти

Джино Бианкалана кацна в София

Джино Бианкалана, победителят от ВИП-сезона на Биг Брадър през 2015 г., кацна преди няколко часа на аерогара София, след като повече от година се възстановяваше в Чикаго от зверската катастрофа с мотор по-миналата пролет.

Папарашки екип на Жълтите новини засне пристигането на риалити звездата. Бианкалана се върна в родината заедно със своите родители и близо 10 куфара, което подсказва, че има планове да се задържи у нас по-продължително време.

Изморен от презокеанкия полет Бианкалана помоли да не бъди интервюиран, но за кратко побъбри с репортер на светското предаване на ПИК TV. Джино опроверга плъзналите миналата седмица слухове, че му предстои да става баща, а майката е полският модел Изабела Родес, пише ПИК. Мълвата тръгна, след като двойката публикува снимка в социалните мрежи, на който брадърът нежно е положил ръка върху корема на приятелката си с уточнението "Mомиче е".

"Не чакаме бебе, с Изабела се пошегувахме. Тя трябваше да пристигне с мен в София, но се наложи да се прибере спешно до Полша, има семейни проблеми. Надявам се изходът от тях да е положителен, само дано всичко се оправи и тя ще дойде при мен", призна Бианкалана.

Заради семейния бизнес в Чигако, родителите му имат билети за връщане след около 30 дни, но той ще остане поне няколко месеца, за да продължи възстановянето си от катастрофата и на родна земя. Разстоянието от третия по големина град в САЩ до София победителят от ВИП Брадър прелетя с патерици, с които все още си помага при придвижване. Предстоят му процедури с лечебната кал, която се извлича от дъното на Поморийското езеро.

В началото на март в интервю пред Жълтите новини Джино Бианкалана призна, че животът му струва приблизително 1 милион долара - толкова струват операциите, болничният престой лечението и възстановянето му след пътния инцидент, при който брадърът бе пометен от неопитна шофьорка - майка на 3 деца. Бизнесменът претърпя близо 20 операции.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !