Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дъртото коте на Божинов показа стегнато дупе

отпечатай новината

18.07.2017 12:27 | Видян 1897 пъти

Дъртото коте на Божинов показа стегнато дупе

Гаджето на Валери Божинов събира тен по изрязан бански в Милано. Сръбкинята Биляна Дол извади на показ стегнатата си дупара, пише седмичник. Тя не се посвени да остане само по черна прашка на басейна. Двамата с Валери откраднаха един уикенд заедно и се отдадоха на пълен релакс.

Биляна изуми с перфектна визия. Тя показа, че не си е губила времето в последните месеци и здраво е поработила във фитнес залата. Въпреки че гони 40 години, чернокосата хубавица има корем с плочки.

Българският нападател игра контролен мач за своя нов клуб Лозана срещу английския ДБрентфордУ (1:1). Веднага след това Божинката е получил кратка почивка от ръководството. Той използва ваканцията, за да заведе Биляна на любимото им място.

В Милано влюбените прекараха последната Коледа, като не крият пристрастията си към италианския град. Хубавото за Валери е, че швейцарският град Лозана се намира доста близо до Северна Италия.

Още тази събота летните ваканции за Божинката приключват, защото швейцарското първенство започва. Неговият отбор ще бъде домакин на Санкт Гален.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !