Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Николай наказва Ирен Кривошиева с мълчание

отпечатай новината

18.07.2017 14:26 | Видян 1794 пъти

Николай наказва Ирен Кривошиева с мълчание

Актрисата Ирен Кривошиева признава, че брака й с оператора Николай Николов върви трудно и въпреки шестте години заедно тя все още се учи на търпение и се опитва да овладее ината си. „Имаме си от всичко по малко - бури и тихи слънчеви залези. Ако бяхме на самотен остров, щеше да е прекрасно. Обаче животът идва със своите изкушения и те ни изпращат на различни краища - ситуации, минал живот, който тежи върху нас.

Много трудни моменти сме имали, а и всеки допир до околните е изпитание, защото ние в нашите среди сме покварени. Моят характер е особен и Николай ми помага много. Ние не се караме, но той има такъв маниер на мълчание, което на мен ми е най-големият ужас и ад в живота, защото едно време така правеше татко”, споделя Ирен пред сп. Love style. На съпруга й му било неприятно и това, че тя e актриса. Въпреки трудностите обаче, с Николай досега не са се разделяли.

Ирен е категорична, че не би се развела за шести път. Не иска да повтаря грешката си от минали връзки. Синът й Влади имал намерение да се ожени за приятелката си Виктория миналата година, но направил завой и решил да учи трето висше – медицина. Затова отлага сватбата и бебето чак след като завърши и това образование. Той се чува често с баща си Стефан Данаилов и всичко е наред между двамата. Ирен също е в добри отношения с актьора и често му се обажда, за да провери как е.
 
Източник и снимка: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !