ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Сериални бг звезди обиколиха Германия...

“Арт Театър” Берлин започна мащабна културна...

Поне Левски не сме предали, само бТВ се подигра с паметта му

отпечатай новината

19.07.2017 11:34 | Видян 1868 пъти

Поне Левски не сме предали, само бТВ се подигра с паметта му

Имаме добра новина! На фона на ромските зверства от последните дни срещу млади момчета и срещу стари момчета като Йосиф Сърчаджиев - заслужилия ни артист, можем поне с нещо хубаво д се похвалим. Академик Константин Косев и проф. Пламен Павлов са категорични: българин не е предал Левски. Поп Кръстьо е бил изолиран и не е имало как да знае къде се намира Апостола.

Невинен е и Марин Поплуканов - коренът на клана Луканови. Операцията, както двамата авторитетни учени я нарекоха, е единствено и само на турските служби. Същите, които ден преди 180-годишнината на Апостола ни спретнаха страхотни чествания на годишнината от псевдопреврата срещу диктатора Ердоган, след като цяла седмица промиваха мозъци от екраните на всички, даже на т.нар. Национална телевизия, за която плащат от нашите джобове.

Ето това, че го допускаме вече не е добра новина. Не е добра новина също, че бТВ - най-гледаният тв канал в България във вечерта, когато държавата почиташе "най-добрия ни българин", гения на нацията, предпочете турски сериал в програмата си. И не какъв да е, а възхваляващ османски султан, поробител на българите. ????

автор: Слава

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !