ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Гала се завръща с "На Кафе"

отпечатай новината

24.01.2009 09:00 | Видян 12727 пъти | Гласували 2

Гала се завръща с

Достоверен източник разказа за СЛАВА, че Гала ще се завърне в ефира на Нова телевизия съвсем скоро и то не само с появата си във Вип Брадър 3. Той ще послужи по-скоро за повишаване на интереса към звездата. Тя отново ще влезе в ролята на телевизионен водещ и то на старото си предаване На кафе.
След отпадането на Искрено и лично от програмата на медията, определено се чувства липсата не женско предаване. Именно тази ниша ще запълни форматът, който навремето направи блондинката едно от най-обичаните лица.

Часовият пояс, който е предвиден, е от 10 до 12 сутринта. Отново ще е вътрешна продукция на телевизията, а концепцията малко ще се измени. Ние потърсихме Гала, която потвърди информацията: „Да, наистина На кафе се завръща. Обсъждаме цялостната визия и концепция на предаването и искаме да има някои промени, но още нямаме много какво да разказваме. В момента повече мислим за Вип Брадър, защото той е първи.“

Ние научихме, че в студиото на сутрешното женско предаване ще има кухня, в която ще се готви. Самият декор ще е доста голям и ще наподобява къща. В момента се подбират кадри, които да влязат в екипа на предаването. Предвидено било излъчването да започне след края на Вип Брадър.

На Гала определено добре ще й се отрази медийният шум около риалитито, защото хората имат склонността да забравят бързо. Тя не е спирала да се появява по светски събития заедно с дружката си Кремена Халваджиан, но все пак националната телевизия си е друго нещо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !