Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Роналдо потвърди, че очаква четвърто дете

отпечатай новината

19.07.2017 16:03 | Видян 2115 пъти

Роналдо потвърди, че очаква четвърто дете

Футболната звезда Кристиано Роналдо най-сетне потвърди предположенията, че отново ще става баща.

Майката е 23-годишният модел Джорджина Родригес, с която спортистът се среща от миналата година. Наедрялото коремче на брюнетката бе повод за редица спекулации, че двамата съвсем скоро ще станат родители. Ето защо испанското издание El Mundo запита футболистът дали е щастлив, че на път е още едно дете и той отговори: “Да, много.”

Роналдо пък през юни се сдоби и с близнаци, а отделно има и по-голям син – Кристиано-младши. Всичките досегашни наследници на звездата са родени от сурогатна майка. Жената, която даде живот на 7-годишното му момче, и до днес е мистерия. Майката на близнаците обаче проговори, а близки казват, че тя е получила близо 13 милиона долара за своите “услуги”.

Единствено Джорджина прави изключение. Запознати разкриват, че новото попълнение във фамилията трябва да се появи в началото на следващата година. Доскоро Роналдо бе категоричен, че Кристиано-младши няма нужда от майчина любов, тъй като получава достатъчно от останалите членове на семейството му. Дали Джорджина не е променила решението му?

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !